Promovare Site


Google Adwords - Promovare SiteGoogle Adwords este o platforma eficienta unde se pot realiza campanii pay per click. Google este cel mai popular motor de cautare astfel ca daca esti la inceput si doresti o expunere rapida si eficienta publicitatea prin google adwords este solutia. Campaniile Seo sunt eficiente dar din pacate listarea site-ului in top 10 poate dura pana la 6 luni conform algoritmilor motoarelor de cautare.


Organizarea si operarea unei campanii adwords trebuie facuta de un specialist pentru a obtine maximul de clienti targetati conform bugetului alocat.


Echipa Pc2.ro incepe promovarea campaniei adwords dupa o analiza a site-ului dvs. si o discutie cu dvs. Echipa va stabilii cuvintele cheie cele mai concludente pentru site-ul tau, cuvintele cu cea mai mare rata de conversie.


Managementul cuvintelor cheie, cresterea lor permanenta si organizarea sunt elemente cruciale in managementul unei campanii adwords eficiente.


creare site Dupa ce echipa stabileste cuvintele cheie potrivite, se trece la promovarea afacerii tale realizand campanii adwords personalizate afacerii tale. Vom urmari progresul campaniei tale si vom face ajustarile necesare pentru a obtine cele mai bune rezultate.