Termeni si conditii


Creare site termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare a site-ului
Acesti termeni si conditii reglementeaza folosirea site-ului www.pc2.ro. Va rugam cititi Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, nu folositi acest site web.
Daca folositi site-ul web www.pc2.ro, conduita dumneavoastra indica faptul ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile.

1. Contactare servicii
Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.pc2.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos.
Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

2. Continutul si drepturile autorului
Continutul si designul site-ului apartin www.pc2.ro sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea www.pc2.ro.
www.pc2.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
www.pc2.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site.
www.pc2.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

3. Descrierea serviciilor
Site-ul www.pc2.ro este site-ul de prezentare a companiei aceasta fiind o firmă de web design care oferă servicii de realizare / administrare website-uri și magazine online, promovare online, mentenanță website-uri, vânzare domenii și hosting.

4. Contact pentru ofertele de pret
Cererile de oferta se pot realiza utilizand formularul de contact de pe acest site, email sau sunand la nr. de telefon 0760 507 598.
Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. www.pc2.ro nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.
In cazul in care www.pc2.ro considera o cerere ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

5. Facturare, plata, stergere/suspendare servicii
Pentru serviciile contractate, facturarea se face conform aspectelor agreate cu beneficiarul, respectiv contractul de prestari servicii incheiat intre cele 2 parti.
Termenul de plata este de comun acord iar intarzierea efectuarii platii poate duce la suspendarea ori chiar stergerea serviciilor, cu informarea clientului in prealabil, serviciile urmand a fi reactivate dupa efectuarea platii.

6. Materiale transmise prezentului site
Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest site a materialelor ilegale, amenintatoare, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de site.

7. Limitarea raspunderii
Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vreun scop anume.
www.pc2.ro este absolvita in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca www.pc2.ro a fost informata asupra posibilitatii aparitiei unor asemenea daune.

8. Confidențialitatea
Orice vizitator al site-ului are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor și prevederilor stabilite prin interacțiunea cu acest site (sau a informațiilor din contractul negociat).

9. Legi si Jurisdictie
Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.
Aceste Condiții de Utilizare se află sub jurisdicția legilor din România. Astfel, instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror dispute ce vor apărea între părți din cauza sau în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau conținutul site-ului.